woensdag 27 augustus 2008

Jongens weigeren knieval voor Allah

Geeft het Westen zich zonder slag of stoot over aan de islamisten? Zijn wij te laf om ons te verdedigen en de onderwerping aan de islam af te weren en te bevechten? Daar lijkt het steeds meer op.

In Zweden bijvoorbeeld gelooft meer dan 50% van de autochtone bevolking dat een burgeroorlog mogelijk is en zelfs niet meer veraf. Maar niemand is bereid te vechten. In Engeland lijkt iedereen de handdoek in de ring te gooien: de aartbisschop legt zich neer bij de sharia, de opperrechter volgt die redenering en de scholen leren de blanke scholieren al hoe ze tot Allah moeten bidden...

Gelukkig zijn er nog mensen, in dit geval twee jongens van 11 en 12 jaar, die de volwassen wereld een moedig voorbeeld geven van hoe te weerstaan aan de sluipende islamisering. Deze scholieren van de Alsager High School in Stoke-on-Trent (UK) weigerden deel te nemen aan een gebed tot Allah. Tijdens de les werd eerst een film getoond en vervolgens werd geleerd hoe ze op een matje moeten bidden, notabene in het Arabisch...

Stel u even voor, dit is in sommige scholen in het Verenigd Koninkrijk tegenwoordig verplichte leerstof! Blanke meisjes ertoe aanzetten een hoofddoekje te dragen! De multi-culti's drijven het wel héél héél ver in hun ijver om de islam te vlijen, de voeten te kussen.



Omdat de jongens weigerden te bidden tot Allah werden ze gestraft en verplicht na te blijven op school. Hierdoor kregen de ouders weet van bewuste praktijken. De families Luinen en Williams dienden meteen klacht in. Ze protesteerden heftig tegen de gang van zaken in de school. 'Wat hier gebeurt is een schending van de mensenrechten,' zeggen ze boos. 'We kunnen ermee leven dat de leerlingen kennismaken met andere godsdiensten, maar jongeren verplichten zich anders te kleden om deel te nemen aan gebeden, dat gaat te ver! Over het algemeen is dit een goede school, maar dit voorval is er echt over!'

De betrokken dhimmi-lerares Alison Phillips is volgens de schooldirectie naar huis gestuurd ... tot de storm overwaait, want inderdaad, in de publieke opinie in het Verenigd Koninkrijk werd geschokt gereageerd op het voorval.



Bron

Multicul? Multiflauwekul ja! Op zich heb ik niets tegen vreemde elementen die in onze cultuur aanwezig zijn, maar als ze de oorspronkelijke gebruiken en cultuurwaarden die er waren beginnen te verdringen gaan we nog problemen krijgen. Zeg dat ik het u gezegd heb!
De eerste stap is erkkennen dat er ferme gaten zitten in de multicultuur. De problemen zijn er nu door 50 jaar wanbeleid (vooral te danken aan rood) en een laks Europees Integratiebeleid (Integratie: de vrijheid om de eigen cultuur te beleven BINNEN DE REGELS, NORMEN EN WETTEN VAN HET GASTLAND) en we zouden beter zorgen voor die mensen ipv ze hier gewoon te droppen, er niet naar te kijken en dan achteraf de problemen maar a) negeren of b) omhelzen. Iedereen heeft recht op een correcte integratie anders is het logisch dat ze radicaliseren en zich vasthouden aan het enige dat hen bindt: de Islam. Al praat ik die mensen zeker ook niet goed!

Getekend,

De niet-rascistische Leeuw die veel verdraagt, maar het moet niet te ver gaan.

Geen opmerkingen: